Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása csomagküldő szolgálattal (DPD, Posta, Trans O Flex) vagy fuvarozó vállalattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: 50kg alatti csomag esetén futárszolgálattal, ebben az esetben a csomagok méretére vonatkozó adatok: max övméret 3 méter, a leghosszabb oldal nem haladhatja meg a 1,75 méter hosszúságot, övméret számítva [magasság + szélesség] x 2 + a csomag hossza. Ettől eltérő esetekben fuvarozási vállalatot bízunk meg a csomag küldésével, mindkét esetben az ország bármely területére.
Kiszállítási idő: raktárról 3-10 munkanap, amennyiben a termék nincs raktáron, úgy a megrendeléstől számítva minimum 1, maximum 3 hét, árukategóriától függően
Szállítási díjjak részleteiről tájékozódhat telefonon, vagy e-mailben a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken.
Külföldre történő szállítás  nem lehetséges.
Túl-méretes, vagy nagy tömegű tételek szállítása esetén egyedi díjszabás érvényes, az aktuális speditőri díjszabás alapján.